ابلاغیه تغییر خدمات دهی کتابخانه های دانشگاه تهران تا پایان نوروز ۱۳۹۹

ابلاغیه تغییر خدمات دهی کتابخانه های دانشگاه تهران تا پایان نوروز ۱۳۹۹

ضمن آرزوی سلامتی، همان گونه که مستحضرید به دلیل شیوع بیماری واگیردار کرونا، دانشگاه‌ها تعطیل اعلام شده و در دانشگاه تهران نیز کلاس‌های آموزشی به صورت مجازی برگزار می‌شود. از آنجایی که کتابخانه ها محلی عمومی و پر تردد هستند محیط بسیار مناسبی برای انتقال ویروس محسوب می‌شوند. لذا با توجه به نظرات شورای هماهنگی کتابخانه ها و کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران به منظور جلوگیری از آلوده شدن مخازن و منابع کتابخانه ها، همچنین حفاظت از سلامتی و جان دانشجویان معزز و همکاران گرامی، در خدمات دهی کتابخانه های دانشگاه تهران تغییراتی ایجاد شده است. موارد زیر جهت اجرا ابلاغ می‌شود. خواهشمند است به نحو مقتضی به اطلاع همکاران محترم کتابخانه و دانشجویان گرامی رسانده شود.

- تسویه حساب دانشجویان و تحویل پایان نامه در روزهای شنبه ۱۷ و ۲۴ اسفندماه سال جاری
- بازگشت کتاب و منابع در روزهای شنبه ۱۷ و ۲۴ اسفندماه سال جاری (این بند ویژه دانشجویانی است که نیازمند تسویه حساب هستند)
- تسهیل تمدید منابع تا ۲۰ فروردین سال ۱۳۹۹( لازم است دانشجویان در نرم افزار برای هر کتاب در دست امانت، درخواست تمدید را ارسال نموده و کتابدار نیز تأیید نماید)
- عدم ارائه خدمات امانت منابع تا اطلاع ثانوی