متن کامل تمامی مقالات مجلات دانشگاه تهران روی سامانه آذرسا

متن کامل تمامی مقالات مجلات دانشگاه تهران روی سامانه آذرسا

متن کامل بیش از 47 هزار مقاله فارسی و انگلیسی مجلات دانشگاه تهران (تا تیرماه 1400)  از طریق سامانه جستجوی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران در دسترس مخاطبان قرار گرفته است. این مجموعه شامل 46226 مقاله فارسی و 1298 مقاله انگلیسی منتشر شده در مجلات دانشگاه تهران تا تاریخ مذکور است.
برای دسترسی به فایل مقاله، لازم است مسیر زیر را دنبال شود:

1.  ورود به بخش جستجوی پیشرفته (https://lib1.ut.ac.ir:8443/site/biblio/advanced).
2.  وارد کردن کلیدواژه موردنظر در فیلد مرتبط با آن، نام مرکز "کتابخانه مرکزی" و نوع ماده "مقاله فارسی" و یا "مقاله لاتین" انتخاب شود و جستجو کلیک شود.
3. کلیک بر عنوان مورد نظر در نتایج بازیابی شده.
4. در صفحه جدید اطلاعات مقاله نمایش داده می شود. دو لینک در صفحه وجود دارد: لینک اول، مربوط به چکیده مقاله و لینک دوم دسترسی به متن کامل مقاله است.

برای دریافت راهنمای جستجو اینجا کلیک نمایید.

کلید واژه ها: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران سامانه آذرسا مجلات دانشگاه تهران