راه اندازی موزه مجازی کتابخانه دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران

۱۴ مهر ۱۴۰۰ | ۰۰:۰۳ کد : ۲۱۸۸۱ اخبار
راه اندازی موزه مجازی کتابخانه دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران

به گزارش کتابخانه ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، موزه مجازی کتابخانه دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، به عنوان شناسنامه و کارنامه صد سال فعالیت قدیمی ترین کتابخانه دانشکده‌ای کشور، با نشانی https://literature.ut.ac.ir/museum-lib با امکان نمایش و توضیح بیش از ۷۰۰ تصویر درباره کتابخانه و فعالیت‌های آن از سال ۱۳۰۸ تاکنون در ۹ بخش راه اندازی شده و آماده بهره برداری است. بخش های مختلف موزه به شرح زیر است:

- رؤسا (۵۲ تصویر)

- اسناد اداری: امور کارکنان، امور کتابخانه، بخش امانت و مطالعه، بخش خدمات فنی (سازماندهی منابع و مجموعه سازی)، لوازم و تجهیزات کتابخانه ای، همکاری با سایر مراکز (۳۴۷ تصویر)

- ساختمان کتابخانه: ساختمان قدیم کتابخانه، مخازن کتاب (مخزن کتاب‌های فارسی و لاتین و مخزن کتاب‌های نفیس و اهدایی)، بخش امانت و مطالعه، تالار پژوهش (مرجع و پایان نامه)، نشریات ادواری، خدمات فنی (سازماندهی منابع و مجموعه سازی) (۱۲۰ تصویر)

- لوازم و تجهیزات کتابخانه ای (۴۱ تصویر)

- آموزش و اطلاع رسانی: انجمن کتابخانه، نمایشگاه‌ها و نشست‌های تخصصی، آموزش و اطلاع رسانی (۵۱ تصویر)

- همگام با تاریخ کتابداری (۴۸ تصویر)

- گلچین منابع (۱۰۱ تصویر)

- مهمان خانه (محل نمایش عکس‌های ارسالی کاربران از کتابخانه ادبیات و علوم انسانی یا سایر کتابخانه های دانشگاهی است.)

- نماهنگ (در آستانه صد سالگی)

کلید واژه ها: موزه مجازی کتابخانه دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران

( ۲ )