برگزاری یکصد و یازدهمین جلسه شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران

یکصد و یازدهمین جلسه شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران با حضور ریاست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران و 34 نفر از روسای محترم کتابخانه ها در تاریخ 1400.07.20 از ساعت 13 الی 15 بصورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه، آقای دکتر رسول جعفریان، رییس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، با بیان شرح فعالیت ها و عملکرد کتابخانه مرکزی، از همراهی و پشتیبانی های آقای دکتر رحیمیان، معاون پژوهشی دانشگاه، تشکر و قدردانی کرد. وی با بیان "کتابخانه دیجیتال آینده ماست" به دستاوردهای کتابخانه از جمله: استقرار نرم افزار جدید کتابخانه های دانشگاه تهران و تمرکز منابع در یک سامانه، راه اندازی بخش دیجیتال کتابخانه ها و بارگذاری بیش از 40 هزار فایل منبع در نرم افزار آذرسا، و بیش از 100 هزار منبع در «آریان»، بررسی گزارشات و پیگیری امور مربوط به سازماندهی و بارگذاری فایل کتابخانه های دانشگاه، خرید گسترده کتاب و فهرست نویسی آنها، همکاری با کتابخانه ملی و نیز اپلیکیشین کتاب طاقچه جهت دسترسی به فایل کتاب های قدیمی، و همچنین اسکن منابع و پایان نامه های قدیمی اشاره کرد.

در ادامه جلسه گزارش دبیرخانه شورای هماهنگی و کمیته های زیرمجموعه آن توسط خانم ساناز امامی، دبیر شورای هماهنگی؛ گزارش کتابخانه نمونه و کمیته ارزیابی کتابخانه ها توسط  آقای دکتر محمد مهدی خسرویان، معاون اجرایی کتابخانه مرکزی؛ گزارش فعالیت های کمیته فراهم آوری و آیین نامه وجین منابع توسط خانم دکتر سوسن اصیلی، معاون فنی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد؛ گزارش کمیته سازماندهی و مسائل نرم افزار و آموزش های لازم توسط خانم دکتر ملیحه درخوش، رییس اداره فراهم آوری و ساماندهی منابع کتابخانه مرکزی و گزارش وضعیت پایگاه های اطلاعاتی توسط خانم معصومه آدینه، رییس اداره فناوری اطلاعات و منابع دیجیتال کتابخانه مرکزی ارائه شد. پس از شرح گزارشات به پرسش و پاسخ و ارائه پیشنهادات و انتقادات پرداخته شد.

کلید واژه ها: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران دانشگاه تهران شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران