در سی امین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه، کتابخانه نمونه و کتابخانه شایسته تقدیر معرفی شدند.

۲۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۳ کد : ۲۶۴۴۱ اخبار کمیته ارزیابی و بهبود مستمر

سی امین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران روز دوشنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۰ با حضور رئیس دانشگاه تهران در محل تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد که طی آن ۴۱ برگزیده در سه بخش اعضای هیأت علمی، دانش‌آموختگان و کارشناسان برتر معرفی و تقدیر شدند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، ساناز امامی رئیس کتابخانه دانشکده کارآفرینی به عنوان نماینده کتابخانه نمونه و طیبه زینلی رئیس کتابخانه پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران به عنوان نماینده کتابخانه شایسته تقدیر با حضور دکتر سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه، دکتر علی‌اکبر موسوی موحدی استاد ممتاز دانشگاه تهران، دکتر احمد نوحه‌گر معاون اداری مالی، دکتر مهدی فکور معاون پژوهشی و دکتر محمود کمره‌ای معاون آموزشی دانشگاه تهران، معرفی و تقدیر شدند.

ارزیابی کتابخانه نمونه دانشگاه تهران هر ساله توسط کمیته ارزیابی و بهبود مستمر شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران انجام می شود. این کمیته هرساله با به روز رسانی پرسشنامه ارزیابی بر اساس نیازها و خدمات نوین و استانداردهای جدید کتابخانه ای و نیز رصد کتابخانه های دانشگاه تهران در طول یک سال، کتابخانه نمونه را از میان کتابخانه های کاندید انتخاب می کند.

منبع خبر

کلید واژه ها: کتابخانه نمونه کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران جشنواره پژوهشی دانشگاه تهران کمیته ارزیابی و بهبود مستمر شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران