برگزاری یکصد و سیزدهمین جلسه شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران

۰۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۸ کد : ۲۶۴۴۸ اخبار
تعداد بازدید:۲۰۲

یکصد و سیزدهمین جلسه شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران روز چهارشنبه مورخ 1400.12.04 از ساعت 10 الی 12 در اتاق مجازی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران با حضور رییس کتابخانه مرکزی و روسای کتابخانه های دانشگاه تهران برگزار شد. در این جلسه به جمع بندی نظرات رؤسای کتابخانه ها در خصوص پرسشنامه کتابخانه نمونه پرداخته شد.

همچنین در خصوص عضویت نمایندگان کتابخانه نمونه در کمیته ارزیابی، عدم حذف بازدید کتابخانه ها، بررسی بند منابع اهدایی و میزان بودجه اختصاصی کتاب، تصویب و تایید نهایی پرسشنامه در بخش کمیته ارزیابی در وب سایت شورای هماهنگی کتابخانه ها، تکمیل اطلاعات پیشینه و حال کمیته های شورای هماهنگی در وب سایت شورا موارد به شور و تایید اعضای جلسه رسید.

کلید واژه ها: شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران دانشگاه تهران کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران