تصویب اساسنامه

تصویب اساسنامه جدید شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران

۲۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۴ کد : ۹۷۵۹ اخبار شورای هماهنگی کتابخانه ها
تصویب اساسنامه جدید شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران

اساسنامه جدید شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران مورخ ۲۸/‏۱۱/‏۹۶‬ در شورای پژوهش و فناوری دانشگاه به تصویب رسید. اساسنامه قدیم شورای هماهنگی کتابخانه ها دانشگاه تهران در زمان ریاست وقت کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر پورعزت توسط شورای معاونین کتابخانه مرکزی با حضور جناب آقای دهدشتی معاون فنی کتابخانه، جناب آقای سید ابراهیم عمرانی مشاور کتابخانه مرکزی و قائم مقام معاون محترم معاونت محترم پژوهشی در کتابخانه مرکزی، دبیر شورای هماهنگی کتابخانه ها و سرپرست های بخش های مختلف کتابخانه مرکزی و کتابداران متخصص در بیش از ۱۰ جلسه بررسی شد و پیشنهادات و انتقادات اعضای محترم شورای هماهنگی از طریق اتوماسیون اداری دریافت شد و تغییرات ایجاد گردید. در زمان ریاست جدید کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر جعفریان این امر پیگیری و دنبال شد و در نهایت اساسنامه جدید شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران مورخ ۲۸/‏۱۱/‏۹۶‬ در شورای پژوهش و فناوری دانشگاه به تصویب رسید.