راه اندازی کمیته های شورای هماهنگی کتابخانه بر اساس اساسنامه جدید شورا

۲۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۶ کد : ۹۷۶۱ اخبار شورای هماهنگی کتابخانه ها
راه اندازی کمیته های شورای هماهنگی کتابخانه بر اساس اساسنامه جدید شورا

طی تصویب ویرایش اساسنامه شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران، اطلاعیه‌ای از سوی شورا به اعضای محترم و تمامی کتابداران دانشگاه تهران در اواخر بهار سال ۱۳۹۷ ارسال شد تا افرادی که درخواست کاندید شدن در کمیته‌های مورد نظر را دارند اعلام نمایند. ۳۷ رزومه گردآوری شد. بر اساس رزومه‌های ارسال شده و سوابق کاری افراد در جلسات شورای معاونین کتابخانه با حضور ریاست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد، جناب آقای دکتر جعفریان و همچنین دبیر شورای هماهنگی در ۵ جلسه بررسی شده و نتایج نهایی اعلام شد. احکام در آبان ماه سال ۱۳۹۷ صادر و به اطلاع اعضا رسید. همچنین ۵ کمیته شورا با دارا بودن ۷ عضو برای هر کمیته فعالیت‌های خود را از آبان ماه آغاز نمودند.