انتشار خط مشی سازماندهی و ورود اطلاعات توسط کمیته سازماندهی شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران

۱۱ آبان ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۵ کد : ۹۸۶۰ اخبار اطلاعیه ها کمیته سازماندهی

کمیته سازماندهی شورای هماهنگی کتابخانه های دانشگاه تهران در طی جلسات متعدد، خط مشی سازماندهی و ورود اطلاعات را منتشر نمود. این خط مشی بر اساس استاندارد یونی مارک با هدف یکدست سازی سازماندهی منابع و ورود اطلاعات در سامانه کتابخانه آذرسا تدوین شده است. به منظور هماهنگی و یکدستی فهرست‌های کتابخانه ها استفاده از این دستنامه ضرور است. کتابداران گرامی برای دسترسی به فایل خطی مشی از منوی مصوبات، بخش آئین نامه‌ها و فرم‌های کمیته سازماندهی مراجعه نموده و یا بر روی این لینک کلیک نمایند.